Verzenden & Bezorgen

Verzending van uw bestelling
In Nederland versturen wij al onze pakketten met Fietskoeriers.nl. De groenste en snelste pakketbezorging van Nederland. Dit zorgt voor 60% minder CO₂-uitstoot op de totale reis van een pakket t.o.v. bezorging per bestelbus. De Fietskoeriers.nl fietsen in meer dan 30 steden! Waar ze niet fietsen, wordt uw pakket bezorgd met DHL. Ze bezorgen op het moment dat u het meeste thuis ben; namelijk tussen 18:00-22:00. Via de mail krijgt u de track&trace.

Verzendkosten
Brievenbus: € 4
Pakket tot 10 kg: € 5,95
Pakket tot 31,5 kg: € 10,30
Gratis verzonden vanaf: € 50,00

Leveringstermijn
Door ons gevarieerde aanbod aan producten kunnen wij geen algemene leveringstermijn aanhouden, deze verschilt immers per product. Op de webshop staan de leveringstermijnen aangegeven bij het product. Mocht u hier vragen/opmerkingen over hebben, schroom dan niet om met ons contact op te nemen.

Het kan zijn dat er wijzigingen in de levertijd voorkomen. Wij stellen u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte via een e-mail.

Let op; door de Corona crisis kunnen de levertijden uitlopen en/of veranderen.

Als ik niet thuis ben
Bent u niet thuis op het moment dat de bezorger voor uw deur staat, dan proberen ze het af te geven bij de buren en krijgt u een kaartje door de brievenbus. Mocht dit niet lukken dan proberen ze het de volgende dag weer. Lukt het dan ook niet om uw bestelling bij u af te geven, dan wordt het pakket retour gestuurd.
U kunt uw bestelling ook op een ander adres laten afleveren. In het bestelscherm kunt u aangeven dat u de levering op een ander adres wilt laten bezorgen.

Volume bestellingen – pallet vervoer
Grote pakketten die niet door Fietskoeriers.nl worden vervoerd, worden door een transportbedrijf bij u op een afgesproken dag bij u afgeleverd.
Verzendkosten volume: € 30,00
Gratis verzonden vanaf: € 500,00

Bezorgen naar het buitenland
Voor bestellingen en verzendkosten van en naar het buitenland kunt u contact opnemen via klantenservice@vanbinnen.com

Afhalen
U kunt ook naar onze winkel in Rotterdam komen. Gedurende de openingstijden kunt u uw bestelde producten bij ons afhalen.

Van Binnen
Mariniersweg 1
3011 NB  Rotterdam