Verzenden & Bezorgen

Verzending van uw bestelling
In Nederland versturen wij onze pakketten met het Rotterdamse bedrijf Pakkethelden. Opgericht in 2021, heeft het bedrijf als doel Rotterdam (nog) mooier te maken door mensen aan werk te helpen en te zorgen voor een schonere lucht. Hun fietsen stoten niets uit en helpen de stroom aan bezorgbusjes te verminderen. Waar ze niet fietsen worden de pakketjes duurzaam bezorgd met GLS. De pakketen worden geleverd bij jou thuis, bij je buren mocht je zelf niet thuis zijn of bij een ServicePoint in de buurt. Ook kan er gekozen worden voor de levering in een bepaald tijdvak overdag, in de avond en zelfs op zaterdag. Dit kan je aangeven in de track&trace link die per mail wordt gestuurd.

Vanwege duurzaamheid verzenden wij 2 keer per week op dinsdag en vrijdag alle pakketen. Wil je het sneller in huis hebben, neem dat contact op met de winkel.

Verzendkosten
Pakket: € 6,95
Gratis verzonden vanaf: € 75,00

Leveringstermijn
Door ons gevarieerde aanbod aan producten kunnen wij geen algemene leveringstermijn aanhouden, deze verschilt immers per product. Op de webshop staan de leveringstermijnen aangegeven bij het product. Mocht u hier vragen/opmerkingen over hebben, schroom dan niet om met ons contact op te nemen.

Het kan zijn dat er wijzigingen in de levertijd voorkomen. Wij stellen u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte via een e-mail.

Als ik niet thuis ben
Bent u niet thuis op het moment dat de bezorger voor uw deur staat, dan proberen ze het af te geven bij de buren en krijgt u een kaartje door de brievenbus. Mocht dit niet lukken dan proberen ze het de volgende dag weer. Lukt het dan ook niet om uw bestelling bij u af te geven, dan wordt het pakket retour gestuurd.
U kunt uw bestelling ook op een ander adres laten afleveren. In het bestelscherm kunt u aangeven dat u de levering op een ander adres wilt laten bezorgen.

Volume bestellingen – pallet vervoer
Grote pakketten die niet door Pakkethelden worden vervoerd, worden door een transportbedrijf bij u op een afgesproken dag bij u afgeleverd.
Verzendkosten volume: € 30,00
Gratis verzonden vanaf: € 500,00

Bezorgen naar het buitenland
Voor bestellingen en verzendkosten van en naar het buitenland kunt u contact opnemen via klantenservice@vanbinnen.com

Afhalen
U kunt ook naar onze winkel in Rotterdam komen. Gedurende de openingstijden kunt u uw bestelde producten bij ons afhalen.

Van Binnen
Mariniersweg 1
3011 NB  Rotterdam