Verzenden & Bezorgen

Verzending van uw bestelling
In Nederland versturen wij al onze pakketten met PostNL. Uw bestelling wordt twee keer aangeboden en daarna op het dichtstbijzijnde postkantoor afgegeven.

Verzendkosten
Post-NL verzendbare bestellingen
Kadobonnen: € 1,95
Brievenbus: € 4
Pakket tot 10 kg: € 5.95
Pakket tot 30 kg: € 13,25
Gratis verzonden vanaf: € 50,00

Leveringstermijn
Door ons gevarieerde aanbod aan producten kunnen wij geen algemene leveringstermijn aanhouden, deze verschilt immers per product. Op de webshop staan de leveringstermijnen aangegeven bij het product. Mocht u hier vragen/opmerkingen over hebben, schroom dan niet om met ons contact op te nemen.

Het kan zijn dat er wijzigingen in de levertijd voorkomen. Wij stellen u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte via een e-mail.

Let op; door de Corona crisis kunnen de levertijden uitlopen en/of veranderen.

Als ik niet thuis ben
Mocht PostNL er de eerste keer niet in slagen het pakket bij u thuis af te leveren, dan wordt het pakket de dag erna nogmaals aangeboden. Lukt het dan ook niet om uw bestelling bij u af te geven, dan wordt het pakket automatisch drie weken voor u op het dichtstbijzijnde Postkantoor of servicepunt bewaard. Uiteraard ontvangt u hiervan een melding, zodat u het pakket kunt afhalen op het moment dat dit u het beste schikt.

Ander adres afleveren
U kunt uw bestelling ook op een ander adres laten afleveren. In het bestelscherm kunt u aangeven dat u de levering op een ander adres wilt laten bezorgen.

Volume bestellingen – pallet vervoer
Grote pakketten die niet door Post-NL worden vervoerd, worden door een transportbedrijf bij u op een afgesproken dag bij u afgeleverd.
Verzendkosten volume: € 30,00
Gratis verzonden vanaf: € 500,00

Bezorgen naar het buitenland
Voor bestellingen en verzendkosten van en naar het buitenland kunt u contact opnemen via klantenservice@vanbinnen.com

Afhalen
U kunt ook naar onze winkel in Rotterdam komen. Gedurende de openingstijden kunt u uw bestelde producten bij ons afhalen.

Van Binnen
Mariniersweg 1
3011 NB  Rotterdam