Ruilen & Retourneren

Ruilen en retourneren kan binnen 14 dagen onder de volgende voorwaarden:
– Het product mag niet door u aangewend of beschadigd zijn; het product mag geen gebruikssporen of uiterlijke veranderingen vertonen.
– Tijdens de bedenktijd moet u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking.
– U mag het product slechts in die mate uitpakken en gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.
– De verpakking en toebehoren moeten (indien redelijkerwijs mogelijk) in nieuwstaat zijn zodat wij het weer direct kunnen verkopen.
– U stuurt het artikel op eigen kosten terug. Ongefrankeerde zendingen worden wel door ons aangenomen, maar indien dit niet is afgesproken zullen wij additionele porto kosten voor in rekening brengen.
– Het retourbedrag wordt zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 dagen, teruggestort op de door u aangegeven bankrekening, exclusief de door u betaalde verzendkosten.
– Uitgezonderd zijn artikelen die op maat zijn gemaakt voor u.

Voorkomen is beter dan genezen. Neem even contact met ons op als u vooraf al twijfels hebt. Wij helpen u graag om het juiste product te vinden. Dat voorkomt teleurstellingen en heen- en weer sturen.

Let op!; wegens hygiëne overwegingen is het niet mogelijk om matrassen, dekbedden, onderdekens of hoofdkussens te ruilen.

Terugsturen van het product
Wanneer u een artikel wilt retourneren, neem graag binnen 14 dagen na ontvangst contact op met ons via klantenservice@vanbinnen.com of telefonisch via 010-2409379.

Kosten retourzending
De kosten van het retour zenden zijn voor uw eigen rekening. Alleen indien een product buiten uw schuld om defect of beschadigd is kan Van Binnen besluiten de door u gemaakte kosten voor retourzending te vergoeden.

Afgeven bij PostNL
Wanneer u de retour vanuit Nederland verstuurt en deze past niet door de brievenbus, dan kunt u het pakket afgeven op een agentschap van PostNL. Pakketten voorziet PostNL van een 3S code. Met deze code is het voor u mogelijk om het verzendtraject van pakket te volgen via de site van PostNL en zo te zien wanneer het pakket op de plaats van bestemming is aangekomen. Vraagt u op het postagentschap daarom altijd om het 3S nummer.

Aansprakelijkheid retourzending
Van Binnen is niet aansprakelijk voor het kwijtraken van verzendingen of schade tijdens transport door PostNL. Zorg daarom ook altijd voor een goede, neutrale verpakking. Wanneer na contact met onze klantenservice blijkt dat u het pakketje retour kunt sturen, frankeer het dan voldoende. In geval van een waarde van meer dan € 250,- raden wij u aan om een additionele verzekering af te sluiten.

Terugboeking van uw geld
Na aanmelding van de retourzending kunt u de zending naar ons terugsturen. Op het moment dat wij uw retourzending hebben ontvangen en met u hebben afgesproken dat u uw geld terug ontvangt, zullen wij binnen 30 dagen het verschuldigde bedrag naar het door u opgegeven rekeningnummer overmaken.