Over Ons

Wij leveren meer dan 25 jaar stijlvol & duurzaam interieur
Van Binnen is al meer dan 25 jaar dé woninginrichtingswinkel van Rotterdam op het gebied van duurzaamheid en natuurlijke producten. Hiernaast zijn wij de enige winkel in Nederland die zich geheel focust op een fairtrade productie proces van haar producten, en zo veel als mogelijk alleen natuurlijke bronnen gebruikt. Bij onze producten wordt rekening gehouden met een positieve bijdrage aan het milieu, een fair trade proces en met jouw gezondheid.

Het hout voor de meubels en de vloeren is afkomstig uit Europese gecontroleerde bossen. De verf die wij verkopen is plantaardig, ruikt lekker en draagt bij aan een gezond binnenklimaat. Wij hebben een breed assortiment aan biologische natuurverven voor binnen en buiten gebruik. Onze (gordijn)stoffen zijn gemaakt zonder de omgeving te belasten en worden geproduceerd met respect voor de mensen die het maken. Dit geldt ook voor onze bedden, bedtextiel, woonaccessoires, sierkussens & plaids en heel veel andere producten. Ben je op zoek naar een origineel cadeautje of heb je last van allergieën? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres voor een passend product. Wij hebben een compleet assortiment voor een smaakvolle en duurzame inrichting.

Wij zijn specialist in ecologisch slapen
Wij zijn de specialist in ecologisch slapen en geven advies over het slapen op matrassen van het merk Green Sleep, Dormiente en Yumeko. We adviseren je over hoe je heerlijk en comfortabel kan liggen. Hiernaast ook over hoe je een compleet bed samenstelt met een design bedombouw, ergonomische bedbodem, donzen of wollen dekbedden, prachtige dekbedovertreksets en comfortabele hoofdkussens. Voor Rotterdam en wijde omgeving zijn wij dé eco-specialist op het gebied van slapen en bedden.

Onze topmerken maken ecologisch wonen waar
Van Binnen verkoopt design van topmerken als Varier, Artisan & Ethnicraft (meubelen), Green Sleep, Dormiente & Texeler (slapen), Tierrafino, Auro & Rigo(natuurverf), Capsicum, Spira en Romo (textiel), Klippan, Roros, Lindform  (accessoires).

Wij leveren vakmanschap

Met meer dan 25 jaar ervaring en een achtergrond en brede kennis in ecologie en ergonomie kunnen wij onze klanten een vakkundige en persoonlijke service bieden en een advies afgestemd op ieders wens. Samen met ons team van verkopers met passie voor het duurzame en natuurlijke aspect van onze winkel en met oog voor design, helpen wij je graag aan een inrichting die bij je past. Wij staan 6 dagen in de week voor je klaar in onze winkel. Ook naast in onze winkel komen wij bij u thuis om vakkundig advies te geven waar nodig.

Onze stoffeerder, meubelmaker en monteur zorgen voor een perfect eindresultaat bij u thuis.

Wij zijn Van Binnen voor een smaakvolle, comfortabele en bovendien duurzame inrichting. Duurzaam is niet meteen duur, eerder spaarzaam voor jou en het milieu!