Gepost op

Duurzame cadeaupakketten

Duurzaam cadeaupakket

Wil je, ondanks de winkelsluitingen, jezelf of iemand anders blij maken met een mooi en duurzaam cadeaupakket? We hebben diverse mooie pakketten voor je samengesteld en kunnen deze ook als feestelijk cadeau naar iemand opsturen of thuisbezorgen. Je kunt een lieve boodschap doorgeven die we dan op een kaartje zullen toevoegen.

En… als extraatje van ons krijg je bij ieder cadeaupakket het boek “Gewoon Goed” t.w.v. € 17,95 gratis meegestuurd als je dit aangeeft tijdens je bestelling.

Alle cadeaus in de pakketten hebben natuurlijk een mooi verhaal en zijn duurzaam/biologisch en/of fairtrade.

Wil je een cadeaupakket naar eigen wens samenstellen of heb je vragen of advies nodig? We zijn tijdens onze winkeltijden telefonisch of per e-mail bereikbaar.

 

 

 

Over het boek “Gewoon Goed”

Een boek voor iedereen die wil bijdragen aan een mooiere wereld door bewuster te winkelen. Maar waar vind je de producten die hieraan bijdragen, en hoe herken je ze? Daar geeft deze koopgids antwoord op. De Gewoon Goed koopgids neemt je op een laagdrempelige manier mee langs allerlei verschillende producten en laat zien welke duurzame alternatieven er zijn.

Gepost op

Tijdelijke openingstijden vanwege de Corona maatregelen.

Helaas… ook wij moeten t/m 19 januari onze deuren sluiten. Maar via onze webshop www.vanbinnen.com shop je een groot deel van ons assortiment. Heb je iets nodig wat je op de webshop niet kunt vinden? Bel, mail, DM, we zijn gewoon bereikbaar. We kunnen alles opsturen of bezorgen en pakken nog steeds met alle liefde je cadeaus mooi in.

We zijn telefonisch en per mail bereikbaar van dinsdag t/m zaterdag: 10:00 – 17:00 uur.

Gepost op

Week van de duurzaamheid 3 t/m 10 oktober

WEEK VAN DE DUURZAAMHEID

In de Week van de Duurzaamheid staan overal in Nederland initiatieven op de agenda om meer aandacht te geven aan duurzaamheid. Door extra de focus te leggen kunnen we met elkaar bijdragen aan een duurzame samenleving en een betere toekomst voor onze planeet. Wil je weten wat jij kan doen? Aan de hand van zeven thema’s geven we je tips en lanceren we leuke acties om je leven verder te verduurzamen. Doe ook mee! Voor meer informatie, ga naar degroenepassage.nl

Thema Energie
De verwarming een graad lager zetten bespaart 6% in je energieverbruik, maar ook 6% in je CO2 uitstoot. Dat levert je gemiddeld € 80,- op jaarbasis op! En met het geld wat je overhoudt trakteer je jezelf op een duurzame wollen plaid om er toch lekker warm bij te zitten. Dus daarom krijgt u deze week bij Van Binnen 15% korting op een heerlijk wollen plaid. Kom langs bij ons in de winkel of shop online!

Deze actie is geldig vanaf 3 t/m 10 oktober.

Gepost op

Beddenafdeling tijdelijk gesloten!

Let op: In verband met gemeentewerkzaamheden aan ons pand is de beddenafdeling van maandag 21 t/m donderdag 24 september gesloten! De rest van onze winkel (incl. de bedtextiel- & dekbedden afdeling) is gewoon open en vanaf vrijdag 25 september is ook onze slaapafdeling weer te bezoeken.
Heb je in de tussentijd vragen over onze eco bedden? Bel of mail gerust 💚

Gepost op

Hollandse lijnolie: lokaal en herwinbaar

Hollandse lijnolie: lokaal en herwinbaar 💚
Lijnolie is een plantaardige olie, die al eeuwenlang als het beste bindmiddel voor verf wordt gebruikt. Door de chemische industrie is de lijnolie uit de meeste moderne verven verdreven en vervangen door fossiele bindmiddelen. Dat is jammer, want die fossiele aardolie zorgt voor extra CO2 in de lucht en raakt ooit eens uitgeput. Terwijl lijnolie jaar-in jaar-uit opnieuw gezaaid en geoogst kan worden.
De lijnolie van RIGO Verffabriek is door windmolens op de Zaanse Schans geperst uit lijnzaad dat rond de Haarlemmermeer verbouwd is.

Deze puur natuur lokale verf is in iedere kleur te bestellen en te koop in onze winkel en webshop.