Gepost op

1 juni Lentefeest bij De Groene Passage

Zaterdag 1 juni van 10:00-17:00 uur is er weer ons jaarlijkse Lentefeest.
Het plein voor de Groene Passage staat vol vrolijke kraampjes met mooie producten, ga lekker zitten op het terras en geniet van alle hapjes en drankjes. De kids kunnen zich creatief uitleven onder begeleiding van Atelier Renee terwijl jij mee doet met een van de gratis workshops. Lees hier meer over het programma.
Neem ook meteen een kijkje bij het Boutique Fantastique festival in het MAHO-kwartier (Pannekoekstraat, Botersloot en Nieuwemarkt) Bij de verschillende winkels en horecazaken kun je genieten van livemuziek, straattheater, modeshows en lekkere hapjes.

Wat is er te doen bij Van Binnen:
 

Ed van der Hoek

Bekijk de kleurrijke wereld van EDART! Zijn schilderijen vormen de basis voor zijn unieke kunstkaarten, kunstplankjes en prints. Vrolijk, herkenbaar en ook nog eens betaalbaar

Bobbine Berden Design
Een vrolijke plantenkraam vol met EchtNEP 😉 Bobbine maakt van oude kledingstukken
en restjes woontextiel kleurrijke KUNSTplanten die een leven lang blijven b(l)oeien!
Doe mee met Bobbine’s workshop en tover restjes stof om tot een vrolijke slinger die je
gratis mee naar huis mag nemen! Schuif op tijd aan want vol = vol
GRATIS WORKSHOP SLINGER KNOPEN
11:00-11:45 uur
13:00-13:45 uur
15:00-15:45 uur
La La Fete
Een duurzaam alternatief voor inpakpapier want deze doeken gebruik je keer op keer. Ze zijn daarmee niet alleen een vrolijk omhulsel voor je cadeau maar gaan ook verspilling tegen.
Doe gezellig mee aan de doorlopende GRATIS WORKSHOP FUROSHIKI en laat je inspireren door alle verschillende inpaktechnieken.

 

Gepost op

De kunst van romantiek in jouw slaapkamer

Een vleugje romantiek in de slaapkamer doet altijd wonderen! Of je nou je partner wilt verrassen of ‘self-care’ op je lijstje met goede voornemens voor dit jaar hebt staan. Bij Van Binnen helpen we je graag om die romantische sfeer te creëren. Of je nu van champagne met rozenblaadjes houdt of het liever wat subtieler aanpakt; hier zijn onze tips:

Begin met je bed
Geef je bed de aandacht die het verdient. Slapen op een goed en natuurlijk matras doet wonderen. Leg extra goed gevulde kussens neer of gebruik bijvoorbeeld de bedMATE van het merk SUITE702. Een heerlijk extra lang hoofdkussen om lekker tegenaan te kruipen. Kies bedtextiel met warme kleuren voor een gezellige sfeer of ga voor een hemels effect met prachtig wit. Daarnaast is katoen satijn natuurlijk dé stof voor romantiek of ga voor dat 5-sterren hotel gevoel met katoen percal.

Ruim alles op
Romantiek is ver te zoeken als de vieze kleding nog op de grond slingert. Gooi alles in de was, ruim de nachtkastjes op en stop kleine spullen in bakjes voor een rustige, minimalistische sfeer. Dit draagt niet alleen bij aan romantiek, maar ook aan een betere nachtrust!

Romantische verlichting
Kies voor kleinere lampen in plaats van het grote licht. Dit geeft een fijne geborgen sfeer. De draadloze sfeermakers van Humble zijn perfect voor dat warme gevoel in jouw slaapkamer.

Aangename geuren
Romantiek is sterk verbonden met je reuk. Dus zorg voor een aangename geur in de slaapkamer. Gebruik de geurkaarsen of geurstokjes van Very Good Studios om tot rust te komen na een drukke dag. Wel zo fijn dat de geurkaarsen van dit merk 100% natuurlijk zijn en zonder parabenen.

Maak het compleet
Sluit af met een romantisch muziekje. Of je nu van Beyoncé houdt of klassieke muziek, er zijn genoeg romantische afspeellijsten te vinden op Spotify.

Gebruik al je zintuigen om een romantische sfeer te creëren. Dus trek die luxe badjas aan, zet aardbeien met chocolade naast het bed en creëer een gezellige ambiance met licht en muziek.

 

Gepost op

BLIJF OP DE HOOGTE