Gepost op

Het nieuwe servies van Love Myrte is binnen!

Kom kijken naar de nieuwe, super schattige collectie van Myrte bestaande uit mokken, schotels, theepotten, een melkkan, een suikerpot, borden, ontbijtborden en een salade- of dessertbord. Ze zijn verkrijgbaar met verschillende dieren als vogeltjes, eekhoorntjes, vosjes of zelfs muisjes! Alles is met liefde gemaakt in Europa. Ze gebruiken alleen porselein en full-color decals om de illustraties van Myrte op het glazuur te laten schijnen!

Kies je voor de grote theekop met een muisje aan de binnenkant en de bijpassende taartbordjes met andere dieren er op?

 

 

 

 

Of kies je liever voor allerlei verschillende vogeltjes op heerlijk mokken? Kom naar de showroom voor alle mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *