Tretford

Tretford

Al meer dan 60 jaar maakt Tretford met passie hun bekende 'ribbeltapijt'. Een ijzersterk product, dat op verantwoorde wijze wordt geproduceerd met gebruik van natuurlijke en gerecyclede materialen. De tapijten worden voor het grootste gedeelte gemaakt van Kasjmier geitenhaar en zuiver scheerwol. Het robuuste maar zachte materiaal maakt het tapijt makkelijk te onderhouden en slijtvast.

Voor je wooncomfort is een goed leefklimaat erg belangrijk! Zowel geitenhaar als schapenwol hebben de unieke eigenschap een teveel aan vocht uit de lucht op te nemen en weer af te staan bij een tekort aan vocht in de kamer. Daarmee wordt een gelijkmatiger woonklimaat 'geschapen'. Met Tretford komt het oog ook niets tekort: de karakteristieke ribbelstructuur en de vele kleuren (52 kleuren) maken je vloer echt uniek.

Nog leuk om te weten:
Voor een vierkante meter Tretford wordt exact één kilogram geitenhaar gebruikt; precies de hoeveelheid die van één geit wordt verkregen. Voor een gemiddelde woonkamer van 25m2 zijn dus net zoveel geiten geknipt en gekamd!

Kijk voor een overzicht van de collectie op de website van Tretford

Er komen geen producten overeen met de selectie.

 

Vanbinnen Online © 2018 | Alle rechten voorbehouden