Bamboe

Bamboe

Hoewel de reuzenbamboe genaamd ''Moso'' formeel een gras is en geen hout, heeft het wel uitstekende hardhout eigenschappen, zoals een hoge hardheid en duurzaamheid. Het kan gezien worden als een onuitputtelijke grondstof. Het groeit enorm snel (tot 1 meter per dag) en aangezien alleen de oude stammen worden geoogst, krijgt de jonge bamboe meer ruimte om te groeien voor nog hogere oogstopbrengsten. Dankzij deze enorme groeisnelheid en de efficiente productie, neemt Moso bamboe meer CO2 op dan dat er vrijkomt tijdens de verwerking en transport naar de eindconsument. Daarmee zijn de massieve bamboe vloeren dus gegarandeerd CO2 neutraal.

Moso bamboevloeren zijn anti-statisch en anti-allergisch en dragen hierdoor bij aan een gezond binnenklimaat.
De meest opvallende eigenschap van Moso vloeren is zonder twijfel de schoonheid. In combinatie met de enorme keuze aan stijlen, kleuren en afwerkingen, betekent dit dat er altijd een Moso vloer is die aan jouw specifieke wensen voldoet.

Bamboe vloeren zijn verkrijgbaar in vloerdelen en parket. Het is mogelijk om de vloer vakkundig te laten leggen en af te laten werken met een plantaardige olie en was. Als je handig bent kun je zelf bamboe vloerdelen (dit geldt niet voor parket) leggen.

In de winkel kun je terecht voor goed advies en als je dat wenst komen we thuis de situatie bekijken voor een uitgebreid legadvies.

Kijk voor het assortiment op de website van Moso

Positie
Van hoog naar laag sorteren

20 per pagina

1 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

20 per pagina

1 artikel(en)