Verzenden en bezorgen

Verzenden en bezorgen

 

Verzending van uw bestelling 

In Nederland versturen wij al onze pakketten met PostNL. Uw bestelling wordt twee keer aangeboden en daarna op het dichtstbijzijnde postkantoor afgegeven.

 

Verzendkosten

De verzendkosten staan per product vermeld in de webshop. 

Post-NL verzendbare bestellingen

Kadobonnen: € 1,95

Brievenbus: € 1,95 

Pakket tot 10 kg: € 5,95

Pakket tot 30 kg: € 13,25

Gratis verzonden vanaf: € 75,00

 

Leveringstermijn

Door ons gevarieerde aanbod aan producten kunnen wij geen algemene leveringstermijn aanhouden Deze verschilt immers per product. Op de webshop staan de leveringstermijnen aangegeven bij het product. Mocht u hier vragen/opmerkingen over hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. 

Het kan zijn dat er wijzigingen in de levertijd voorkomen. Wij stellen u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte via een e-mail. 

 

Als ik niet thuis ben

Mocht PostNL er de eerste keer niet in slagen het pakket bij u thuis af te leveren, dan wordt het pakket de dag erna nogmaals aangeboden. Lukt het dan ook niet om uw bestelling bij u af te geven, dan wordt het pakket automatisch drie weken voor u op het dichtstbijzijnde Postkantoor of servicepunt bewaard. Uiteraard ontvangt u hiervan een melding, zodat u het pakket kunt afhalen op het moment dat dit u het beste schikt.

 

Ander adres afleveren

U kunt uw bestelling ook op een ander adres laten afleveren. In het bestelscherm kunt u aangeven dat u de levering op een ander adres wilt laten bezorgen. 

 

Volume bestellingen - pallet vervoer

Grote pakketten die niet door Post-NL worden vervoerd, worden door een transportbedrijf bij u op een afgesproken dag bij u afgeleverd.

Verzendkosten volume: € 30,00 

Gratis verzonden vanaf: € 500,00 

 

Bezorgen naar het buitenland

Voor bestellingen en verzendkosten van en naar het buitenland kunt u contact opnemen via klantenservice@vanbinnenonline.com

 

Afhalen

U kunt ook naar onze winkel in Rotterdam komen. Gedurende de openingstijden kunt u uw bestelde producten bij ons afhalen.

Van Binnen
Mariniersweg 1
3011 NB  Rotterdam

 

Vanbinnen Online © 2018 | Alle rechten voorbehouden