Nieuw

VACATURE VERKOOPADVISEUR SLAAPAFDELING

 

Wie zijn wij?

Van Binnen is al meer dan 20 jaar dé woninginrichtingswinkel op het gebied van duurzaamheid en natuurlijke producten. Onze producten zijn opgebouwd uit zuivere natuurlijke grondstoffen, gemaakt voor een eerlijke prijs en hebben een hoge kwaliteit.Wij zijn specialist op het gebied van ecologisch slapen. Onze producten leveren een positieve bijdrage aan een gezond binnenklimaat.

 

 

Wie zoeken wij?

Voor de versterking van ons verkoopteam zoeken wij een verkoopmedewerker voor 24 uur per week.

  • verkoop in teamverband van het gehele assortiment
  • verantwoordelijk voor de productgroep 'Slapen'.
  • aanspreekpunt voor collega’s van deze productgroep.
  • verantwoordelijk voor de planning van de bezorging van producten
  • bezorgt en monteert meubels en slaapsystemen bij klanten

 

Je benadert klanten actief, informeert en adviseert hen op een inspirerende wijze. Je hebt goede sociale en contactuele eigenschappen. Je hebt affiniteit met mens- en milieuvriendelijke producten.

 

Je hebt een opleiding op MBO niveau en minimaal 2 jaar ervaring in de verkoop van woninginrichting. Ervaring in het adviseren en verkopen van slaapsystemen heeft onze voorkeur. Rijbewijs B is een vereiste.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende functie in een enthousiast team. Eigen initiatief is belangrijk. Waar jij kansen ziet, kun je die aangrijpen. Een kleinere organisatie zoals Van Binnen biedt hier de mogelijkheden voor.

 

Wij zijn momenteel zes dagen in de week geopend van maandag tot en met zaterdag. De planning van te werken dagen gaat in overleg. Het salaris is conform de CAO wonen.

De ingangsdatum van de functie is 1 april 2018

 

Heb je belangstelling?

Stuur ons dan je sollicitatiebrief met CV vóór 25 maart 2018 naar e-mailadres marcvanremundt@vanbinnen.com ter attentie van dhr. M. van Remundt. Wil je meer weten? Neem dan telefonisch contact op met dhr. M. van Remundt, bedrijfsleider, via telefoonnummer: 06 24814699.

 

Van Binnen is onderdeel van winkelcentrum 'De Groene Passage' in Rotterdam. Hier maken wij al meer dan 20 jaar deel van uit. Neem ook eens een kijkje op de website van De Groene Passage

 

Volg ons op Van Binnen, natuurlijk wonen.

 

 
 

 

Vanbinnen Online © 2018 | Alle rechten voorbehouden