Yumeko

Yumeko

Yumeko staat voor eco slapen. Ze gebruiken alleen de beste, mooiste en zachtste ecologische materialen. Met eco- en fairtrade certificaat. Over de hele wereld zijn ze op zoek geweest naar de beste en lekkerste ecologische materialen en producten. De producten zijn zachter en schoner. Dit komt omdat ze nooit in aanraking zijn geweest met chemicaliën of pesticiden. Dat slaapt een stuk lekkerder toch?

Matrassen Yumeko heeft twee verschillende matras soorten: natuurlatex en pocketveer. Beide Yumeko eco matrassen zijn gemaakt op basis van puur natuurlatex. U kunt kiezen uit een matras met een kern van 15 centimeter natuurlatex en een versie met pocketveren afgedekt door een laag natuurlatex aan beide zijden. De tijk is bij beide matrassen van zacht biologisch jersey katoen met daaronder een dikke laag biologische wol. De matrassen zijn geschikt voor zowel zij-, rug-, buik-- als omni-slapers. U kiest de matras die bij u past op basis van uw bedbodem, uw lengte en gewicht, uw lichaamsvorm en uw persoonlijke voorkeur.

Hoofdkussens Probeer een Yumeko kussen uit bij ons in de winkel, want je gelooft het pas als je het voelt: je hoofd ligt echt veel lekkerder op een 100% eco kussen! Alle Yumeko kussens zijn gemaakt van biologisch katoen en gevuld met heerlijk kapok, wol of dons.

Dekbedden Naast een wollen, donzen of katoenen dekbed heeft Yumeko sinds kort ook een dekbed voor de dierenliefhebbers. Een Tencel dekbed is namelijk 100% plantaardig. Het is zacht als zijde, koel als linnen, comfortabel en warm als wol en sterk als katoen. Een mooie aanvulling op het uitgebreide assortiment. Voor iedereen is het perfecte dekbed dus te vinden. Yumeko heeft voor alle seizoenen een geschikt dekbed, dus de keus is aan jou!

Bedtextiel Omdat je natuurlijk helemaal eco wilt slapen, maak je je bed af met het verbluffend zachte bedlinnen van Yumeko. Je slaapt niet alleen zachter, maar ook schoner (voor het milieu)! Yumeko biedt een ruime keuze in bedlinnen. Maak je keuze uit overtrekken, kussenslopen, hoeslakens, '' ouderwetse'' lakens en kussenbeschermers. Duurzame nachten gegarandeerd!

Positie
Van hoog naar laag sorteren

20 per pagina

Artikelen 1 tot 20 van 58 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Positie
Van hoog naar laag sorteren

20 per pagina

Artikelen 1 tot 20 van 58 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3