Marmoleum

Marmoleum

Forbo Marmoleum is een vloer die is samengesteld uit de natuurlijke ingrediënten jute, vlas, hars, houtmeel en kalksteen. Zo is Marmoleum een natuurlijke vloer die na een levenscyclus van dertig jaren gewoon opnieuw kan beginnen. Het kan worden vermalen en afgevoerd omdat het afbreekbaar is.

Alle Marmoleum vloeren zijn voorzien van Topshield 2, een dubbele UV- geharde afwerklaag. Deze garandeert dat je vloer zijn hele leven in optimale staat blijft.

De dessins in de nieuwe collecties zijn kleurrijk en zorgen voor een warm, subtiel en eigentijds beeld. Marmoleum is helemaal van deze tijd en past uitstekend in een modern kantoor of interieur. Nieuwe dessins worden vaak ontworpen door bekende Nederlandse designers, zo heeft Piet Boon onlangs zijn nieuwe collectie Forbo Marmoleum gepresenteerd.

Wij hebben veel ervaring met het leggen van Marmoleum en gebruiken hiervoor onze eigen natuurrubber lijmen, die zijn beter voor het milieu en geven minder geur af. Met de Marmoleum Click serie kun je er ook voor kiezen om deze zelf te leggen, dit product is een laminaat van Marmoleum op panelen van HDF en kurk. We adviseren je hierover graag.

Als erkend Marmoleum Specialist heten wij je van harte welkom in de nieuwe wereld van linoleum! Kijk voor een overzicht van de collectie op de website van Forbo Marmoleum

Er komen geen producten overeen met de selectie.

 

Vanbinnen Online © 2018 | Alle rechten voorbehouden