Frank & Fischer

Frank & Fischer

Frank & Fischer is een Deens design concept. In 2005 begonnen designers Annemarie Franck en business economist Charlotte Fischer. Deens design staat wereldwijd bekend om pure stijl en hoge kwaliteit. Frank & Fischer zijn hierin geen uitzondering.

Ieder product is met zorg gemaakt door focus te leggen op details en zorg te dragen dat de functionaliteit van de knuffels ideaal zijn om mee te spelen. Frank & Fischer zijn zich bewust van hun omgeving en gebruiken voor bijna al hun knuffels slechts alleen textiel dat het GOTS certificaat heeft. Al het textiel is geprint or geverfd zonder chemicaliën en alle houten producten zijn gemaakt van plantage hout of MDF1, dit betekent dat er geen chemicaliën in de lijm zitten en er met de productie rekening wordt gehouden met de omgeving.

Naast de hechte band die zij hebben met hun leveranciers, zorgen zij ook voor goede werkomstandigheden voor hun medewerkers. De uitdrukking die zij gebruiken: ‘Design for kids - made with care’ zijn geen lege woorden. Zij geven om de omgeving en hopen dat jij dit ook doet.

In onze winkel en onderstaand hebben wij een assortiment van Franck & Fischer. Kom bij ons langs in de winkel in Rotterdam.