Duurzame cadeaus


Ben je op zoek naar duurzame cadeaus? Dan ben je bij Van Binnen aan het juiste adres! Zowel in onze winkel in Rotterdam als op onze webshop Van Binnen is er een ruime keuze aan originele cadeaus. In elke stijl en voor ieder budget is wel iets leuks te vinden. Ons uitgangspunt bij ieder product is dat het samengesteld wordt uit natuurlijke grondstoffen. Op een eerlijke manier is gemaakt en visueel gezien een mooie aanvulling is binnen het interieur!

Gelukkig merken we dat duurzaamheid en milieuvriendelijkheid steeds belangrijker gevonden worden, de populariteit en de vraag naar duurzame producten neemt steeds meer toe. Ook het aanbod bij onze leveranciers stijgt, waardoor we steeds meer verantwoorde en stijlvolle accessoires kunnen inkopen. Houd onze webshop & Facebook dus in de gaten voor nieuwe producten. 

 

Duurzame cadeaus voor iedereen

Een duurzaam cadeau is leuk om te geven èn om te krijgen! Achter al onze producten zit een bijzonder verhaal, waardoor je een persoonlijk afgestemd cadeau voor iemand kunt uitzoeken. Ook als ondernemer is het verstandig om als relatiegeschenk te kiezen voor een duurzaam cadeau. Je geeft een zakenrelatie iets wat blijvend is, duurzaam en het geeft stof tot nadenken; een “kostbaar” geschenk dus, wat zeker niet betekent dat dit duur is! Duurzaam is namelijk niet meteen duur, eerder spaarzaam voor jezelf en het milieu!


Tips voor een Fair trade Cadeau

Kun je wel wat hulp en inspiratie gebruiken welk duurzame cadeaus je moet kiezen? Kijk uitgebreid rond in onze webshop of kom langs in onze winkel. Onze medewerkers denken graag met je mee en kunnen je uitgebreid voorlichten.

 

Onze persoonlijke top 3:

Grimm speelgoed

1. De prachtige tegeltjes van Storytiles. Storytiles zijn miniatuurverhalen op Hollandse witjes. De ambachtelijke Hollandse tegels die al worden gemaakt sinds de 16e eeuw. Beeldend kunstenaar Marga van Oers geeft oude tegels een nieuw leven met haar unieke, gedetailleerde en humoristische collages. Een gerecycled en duurzaam cadeau!

 

2. Het houten speelgoed van Grimm's. Grimm's is een Duits merk dat houten speelgoed van zeer hoge kwaliteit levert in schitterende heldere kleuren. Het speelgoed wordt handgemaakt van duurzaam Europees hout en afgewerkt met natuurlijke verfstoffen en oliën. De eenvoudige vormgeving van Grimm's laat genoeg ruimte voor het ontwikkelen en ontdekken van de eigen creativiteit en fantasie. Ook bij kinderdagverblijven al jaren een grote favoriet!

 

3. Het duurzame serviesgoed van Zuperzozial. Het raw earth servies van Zuperzozial is gemaakt van natuurlijke materialen zoals bamboe en maïs en is 100% biologisch afbreekbaar. Het servies laat zien dat bewust leven vrolijk en trendy kan zijn! Door de variatie aan intense kleuren kan eindeloos gecombineerd worden naar persoonlijke smaak. Er is een grote verscheidenheid aan producten leverbaar van borden en bekers tot sla-schalen, brooddozen en heel veel meer. Het servies kan gewoon in de vaatwasser en is een feest voor het oog; het ultieme duurzame cadeau!

 

Klik verder voor ons ruime assortiment Duurzame Cadeaus!